-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Impact of Colletotrichum acutatum Pathogen on Olive Phenylpropanoid Metabolism
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
12
-
13
From the Field to the Bottle—An Integrated Strategy for Wine Authenticity
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
14
Wine fingerprinting using a bio-geochemical approach
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
15
Application of Nanotechnology in the Agro-Food Sector
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Molecular Markers for Food Traceability
Veröffentlicht in Food technology and biotechnology
VolltextArtikel -
19
Trace Element Content of Monovarietal and Commercial Portuguese Olive Oils
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
20