-
1
Effect of Postharvest Transport and Storage on Color and Firmness Quality of Tomato
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
2
Effect of Simulated Vibration and Storage on Quality of Tomato
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Physiological Response of Stored Pomegranate Fruit Affected by Simulated Impact
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
6
-
7
Drying Characteristics and Quality Analysis of Medicinal Herbs Dried by an Indirect Solar Dryer
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Quality Improvement of Dried Anchovies at Three Solar Drying Methods
Veröffentlicht in Journal of food quality
VolltextArtikel -
13
-
14
Investigation of Bruise Damage and Storage on Cucumber Quality
Veröffentlicht in AgriEngineering
VolltextArtikel -
15
-
16
Quality and Energy Evaluation in Meat Cooking
Veröffentlicht in Food engineering reviews
VolltextArtikel -
17
Colour Measurement and Analysis in Fresh and Processed Foods: A Review
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
18
-
19
Thermal Performance of a Flat-Plate Solar Collector for Drying Agricultural Crops
Veröffentlicht in AgriEngineering
VolltextArtikel -
20
Recent advances in sustainable drying of agricultural produce: A review
Veröffentlicht in Applied energy
VolltextArtikel