-
1
Mycotoxins' Prevalence in Food Industry By-Products: A Systematic Review
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
2
Structure–function relationships of immunostimulatory polysaccharides: A review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
3
-
4
Microwave superheated water extraction of polysaccharides from spent coffee grounds
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Coffee By-Products and Their Suitability for Developing Active Food Packaging Materials
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
Enhancement of grape seed oil extraction using a cell wall degrading enzyme cocktail
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Apple Pomace Extract as a Sustainable Food Ingredient
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel