-
1
Structure–function relationships of immunostimulatory polysaccharides: A review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Microwave superheated water extraction of polysaccharides from spent coffee grounds
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Mycotoxins' Prevalence in Food Industry By-Products: A Systematic Review
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
Influence of molecular weight on in vitro immunostimulatory properties of instant coffee
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
13
Coffee By-Products and Their Suitability for Developing Active Food Packaging Materials
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
-
15
Enhancement of grape seed oil extraction using a cell wall degrading enzyme cocktail
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
In Vitro Hypocholesterolemic Effect of Coffee Compounds
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20