-
1
Structure–function relationships of immunostimulatory polysaccharides: A review
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Apple Pomace Extract as a Sustainable Food Ingredient
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel -
5
In Vitro Hypocholesterolemic Effect of Coffee Compounds
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
HS-SPME Gas Chromatography Approach for Underivatized Acrylamide Determination in Biscuits
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
Microwave superheated water extraction of polysaccharides from spent coffee grounds
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Coffee By-Products and Their Suitability for Developing Active Food Packaging Materials
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
15
-
16
Enhancement of grape seed oil extraction using a cell wall degrading enzyme cocktail
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20