-
1
Retention mechanism for ion-pair chromatography with chaotropic reagents
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
2
-
3
Meat fatty acid composition of llama ( Lama glama) reared in the Andean highlands
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
-
5
Extended Thermodynamic Approach to Ion Interaction Chromatography
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
6
Quantitative variation of melanins in llama ( Lama glama L.)
Veröffentlicht in Small ruminant research
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Ion-interaction chromatography of neutral molecules
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
11
The dipole approach in ion-interaction chromatography of zwitterions
Veröffentlicht in Chromatographia
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20