-
1
-
2
Characterization of Pectin Oligosaccharides Obtained from Citrus Peel Pectin
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
3
Optimal Enzymatic Hydrolysis of Sweet Lupine Protein towards Food Ingredients
Veröffentlicht in Fermentation (Basel)
VolltextArtikel -
4
-
5
Separation Methods of the Eggshell Membranes from Eggshell
Veröffentlicht in Proceedings
VolltextArtikel -
6
Coating Materials to Increase the Stability of Liposomes
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
7
Obtaining Protein Hydrolysates from Hemp Seeds
Veröffentlicht in Chemistry Proceedings
VolltextArtikel -
8
Extraction of Germinated Seeds by Conventional and Modern Methods
Veröffentlicht in Chemistry Proceedings
VolltextArtikel -
9
Optimization of Conditions for Production of Calcium Citrate from Egg Shells
Veröffentlicht in Proceedings
VolltextArtikel -
10
Accelerated Shelf-Life and Stability Testing of Hydrolyzed Corn Starch Films
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20