-
1
-
2
-
3
A method of egg yolk fractionation. Characterization of fractions
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
4
Development and characterization of egg yolk and egg yolk fractions edible films
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Transparent and Edible Films from Ultrasound-Treated Egg Yolk Granules
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
8
Egg yolk plasma: Separation, characteristics and future prospects
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
9
-
10
Gels prepared from egg yolk and its fractions for tissue engineering
Veröffentlicht in Biotechnology progress
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
LIPID-ENRICHED EGG YOLK FRACTION AS INGREDIENT IN COSMETIC EMULSIONS
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
18
Membrane technology purification of phosvitin from lipoprotein mixtures
Veröffentlicht in New biotechnology
VolltextArtikel -
19
-
20
MARKETING TURÍSTICO Y CALIDAD DE SERVICIO
Veröffentlicht in REVISTA CIENTÍFICA MULTIDISCIPLINARIA ARBITRADA "YACHASUN"
VolltextArtikel