-
1
Mastication and its influence on human salivary flow and alpha-amylase secretion
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
2
-
3
Prediction of reported consumption of selected fat-containing foods
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
4
Temporal effectiveness of mouth-rinsing on capsaicin mouth-burn
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
5
-
6
Preferences and intake measures of salt and sugar, and their relation to personality traits
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Effect of heating on the headspace volatiles of Finnish birch syrup
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
11
Temporal gustatory and salivary responses to capsaicin upon repeated stimulation
Veröffentlicht in Physiology & behavior
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Computerized procedure for time-intensity sensory measurements
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
15
TIME-COURSE OF VISCOSITY, SWEETNESS AND FLAVOR IN CHOCOLATE DESSERTS
Veröffentlicht in Journal of texture studies
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Sensory Discrimination of Fat and Solids-Not-Fat in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel