-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The Structure and Properties of the Natural Fat Globule “Membrane”
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
Principles of Biochemistry (Mathews, Albert P.)
Veröffentlicht in Journal of chemical education
VolltextArtikel -
9
Is Lipase a Normal Constituent of Cow's Milk?
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
THE INFLUENCE OF VARIOUS ANTISEPTICS ON THE ACTIVITY OF LIPASE1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
11
The Relation between Skin Color and Fat Production in Dairy Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
-
13
Bitter Milk of Advanced Lactation: A Lipase Fermentation
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
THE INFLUENCE OF VARIOUS ANTISEPTICS ON THE ACTIVITY OF LIPASE 1
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
18
The Relation between Skin Color and Fat Production in Dairy Cows1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
-
20