-
1
-
2
-
3
-
4
Textural and sensory properties of spreads with sucrose and maltitol
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
The influence of the extraction parameters on the quality of dried sugar beet pulp
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Utilization of apple pomace coextruded with corn grits in sponge cake creation
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
12
Quality properties of cookies supplemented with fresh brewer's spent grain
Veröffentlicht in Food & Feed Research
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
The influence of the extraction parameters on the quality of dried sugar beet pulp
Veröffentlicht in Hemijska industrija
VolltextArtikel -
19
-
20
Sour cherry pomace extract encapsulated in whey and soy proteins: Incorporation in cookies
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel