-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Research in the Confectionery Industry
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
6
Constructive Chemistry in Relation to Confectionery Manufacture
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
7
Edge detection and processing of remotely sensed digital images
Veröffentlicht in Photogrammetria
VolltextArtikel -
8
Purification of Sweet and White Potato Starches
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
THE HYDROLYSIS OF SALICIN BY THE ENZYME EMULSIN
Veröffentlicht in Journal of the American Chemical Society
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Diastatic Activity of Some American Honeys
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
15
Application of Enzymes to Beet Sugar Factory Control
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
16
A study of yeast growth-promoting substances in white sugar
Veröffentlicht in Food research
VolltextArtikel -
17
Manufacture of Sweet Potato Starch in the United States
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
Industrial Applications of Invertase
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel -
20
Colloids in Cane and Beet Sugar Manufacture
Veröffentlicht in Industrial and engineering chemistry
VolltextArtikel