-
1
-
2
Determination of water by infra red spectroscopy
Veröffentlicht in Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung
VolltextArtikel -
3
-
4
Effect of polar substances on the decomposition of hydroperoxy oleate on heating
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
5
Effect of lipid hydroperoxides on pheophytin in the dark
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
6
-
7
Lipid Oxidation. Part 2. Oxidation Products of Olive Oil Methyl Esters
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Lipid oxidation. 2. Oxidation products of olive oil methyl esters
Veröffentlicht in Die Nahrung
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Determination of phenoxyacetic acid with phenoxymethyl penicillin
Veröffentlicht in Pharmazie
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Changes in thermal homeostasis in humans due to repeated cold water immersions
Veröffentlicht in Pflügers Archiv
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20