-
1
Quercetin Influence on Thermal Denaturation of Bovine Serum Albumin
Veröffentlicht in The journal of physical chemistry. B
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Gallic acid influence on bovine serum albumin thermal stability
Veröffentlicht in New journal of chemistry
VolltextArtikel -
7
Sensitivity of KM3NeT/ARCA to a flux of nuclearites
Veröffentlicht in EPJ Web of conferences
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Thermal analysis and calorimetry in Europe
Veröffentlicht in Journal of thermal analysis and calorimetry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Latest Developments in Edible Coatings on Minimally Processed Fruits and Vegetables: A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Resveratrol Effect on α-Lactalbumin Thermal Stability
Veröffentlicht in Biomedicines
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20