-
1
Latest Developments in Edible Coatings on Minimally Processed Fruits and Vegetables: A Review
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Organic foods contribution to nutritional quality and value
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
VolltextArtikel -
8
-
9
Study of the soil burial degradation of some PLA/CS biocomposites
Veröffentlicht in Composites. Part B, Engineering
VolltextArtikel -
10
-
11
Polylactic Acid/Cellulose Fibres Based Composites for Food Packaging Applications
Veröffentlicht in Materiale Plastice
VolltextArtikel -
12
-
13
INNOVATIVE PRESERVATION TECHNOLOGIES FOR A SUSTAINABLE FOOD SYSTEM
Veröffentlicht in Agrolife scientific journal
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
ORGANIC GRISSINI WITH ORGANIC DILL POWDERS – INNOVATIVE PRODUCTS
Veröffentlicht in Current Trends in Natural Sciences
VolltextArtikel -
17
PRELIMINARY RESEARCH ON USING ORGANIC SEA BUCKTHORN POWDER IN BREAD MAKING
Veröffentlicht in Agrolife scientific journal
VolltextArtikel -
18
PHB/cellulose Fibres Composites Colonization and biodegradation behavior
Veröffentlicht in Materiale Plastice
VolltextArtikel -
19
-
20