-
1
Resveratrol: Twenty Years of Growth, Development and Controversy
Veröffentlicht in Biomolecules & therapeutics
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
What is new for an old molecule? Systematic review and recommendations on the use of resveratrol
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
5
-
6
Pleiotropic mechanisms facilitated by resveratrol and its metabolites
Veröffentlicht in Biochemical journal
VolltextArtikel -
7
Influence of grape consumption on the human microbiome
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
8
-
9
Long-Term Dietary Consumption of Grapes Affects Kidney Health in C57BL/6J Mice
Veröffentlicht in Nutrients
VolltextArtikel -
10
Cancer Chemopreventive Activity of Resveratrol
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Novel marine phenazines as potential cancer chemopreventive and anti-inflammatory agents
Veröffentlicht in Marine drugs
VolltextArtikel -
15
-
16
Grapes and Human Health: A Perspective
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Multi-Organ Nutrigenomic Effects of Dietary Grapes in a Mouse Model
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel