-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Rheological properties of enzymatically isolated tomato fruit cuticle
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
6
The degreening of 'Fallglo' tangerine
Veröffentlicht in Journal of the American Society for Horticultural Science
VolltextArtikel -
7
-
8
Salicylate Activity. 2. Potentiation of Atrazine
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
Aminoethoxyvinylglycine effects on late-season apple fruit maturation
Veröffentlicht in Plant growth regulation
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
Effect of infusion method on peel removal and storage quality of citrus
Veröffentlicht in HortTechnology (Alexandria, Va.)
VolltextArtikel -
14
-
15
Postharvest Pitting of `Fallglo' Tangerine
Veröffentlicht in Journal of the American Society for Horticultural Science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20