-
1
Texture and other Physicochemical Properties of Whole Rice Bread
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
Functional Properties of Extruded Rice Flours
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
-
4
Leaching of Alachlor from Alginate-Encapsulated Controlled-Release Formulations
Veröffentlicht in Pesticide Science
VolltextArtikel -
5
-
6
Field mobility and persistence of alginate controlled release formulations of atrazine
Veröffentlicht in Soil science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Release of atrazine and alachlor from clay-oxamide controlled-release formulations
Veröffentlicht in Pesticide science
VolltextArtikel -
11
-
12
Controlled release formulations of alachlor based on calcium alginate
Veröffentlicht in Journal of controlled release
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Alginate controlled release formulations of metribuzin
Veröffentlicht in Journal of controlled release
VolltextArtikel -
19
-
20