-
1
Classification of fruits and vegetables
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
2
Food component profiles for fruit and vegetable subgroups
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Dihydro-vitamin K1: primary food sources and estimated dietary intakes in the American diet
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
8
Food Composition Databases for Bioactive Food Components
Veröffentlicht in Journal of Food Composition and Analysis
VolltextArtikel -
9
Food composition data: The foundation of dietary assessment
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
10
-
11
Total Diet Studies — Experiences in the United States
Veröffentlicht in Journal of Food Composition and Analysis
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
President's message: Many faces of the food guide pyramid
Veröffentlicht in Journal of nutrition education and behavior
VolltextArtikel -
15
Intakes of Minerals from Diets and Foods: Is There a Need for Concern?
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Dihydro‐vitamin K 1 : Primary food sources and estimated dietary intakes in the American diet
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
20
Nutrition labeling of raw fruit, vegetables, and fish
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel