-
1
Food component profiles for fruit and vegetable subgroups
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
2
-
3
Classification of fruits and vegetables
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
4
-
5
Food Composition Databases for Bioactive Food Components
Veröffentlicht in Journal of Food Composition and Analysis
VolltextArtikel -
6
-
7
Food composition data: The foundation of dietary assessment
Veröffentlicht in Journal of food composition and analysis
VolltextArtikel -
8
-
9
A review of iodine toxicity reports
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
10
-
11
Total Diet Studies — Experiences in the United States
Veröffentlicht in Journal of Food Composition and Analysis
VolltextArtikel -
12
Total Diet Study nutritional elements, 1982-1989
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Variability in foods from the U.S. total diet study
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
16
Derivation Of Daily Values Used For Nutrition Labeling
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
VolltextArtikel -
17
The Food and Drug Administration and the dietary guidelines
Veröffentlicht in Family & community health
VolltextArtikel -
18
-
19
Intakes of Minerals from Diets and Foods: Is There a Need for Concern?
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
20
Considerations for a new food guide
Veröffentlicht in Journal of nutrition education
VolltextArtikel