-
1
-
2
Technology for Apple Pomace Utilization within a Sustainable Development Policy Framework
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
3
-
4
Frictional Properties of Soaps with the Addition of Ground Hazelnut Shells
Veröffentlicht in Materials
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Development of Alternative Protein Sources in Terms of a Sustainable System
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
8
-
9
Compaction Process as a Concept of Press-Cake Production from Organic Waste
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
10
-
11
Densification and Fuel Properties of Onion Husks
Veröffentlicht in Energies (Basel)
VolltextArtikel -
12
Assessment of health safety of pigs taking natural sorbents with feed
Veröffentlicht in BMC veterinary research
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Assessment of Reliability of Mixing Process in Diverse Mixers
Veröffentlicht in Tehnički vjesnik
VolltextArtikel -
16
-
17
Evaluation of Dust Concentration During Grinding Grain in Sustainable Agriculture
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20