-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Photodegradation of Riboflavin in Milks Exposed to Fluorescent Light
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
6
Evidence for Methional in Skim Milk Exposed to Sunlight
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
Composition and Distribution of Lipids of Goats’ Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
State of Unesterified Fatty Acids in Skim Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
Photodegradation of riboflavin to lumichrome in milk exposed to sunlight
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
Previously Unreported Odorous Compounds in Sterile Concentrated Skimmilk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
Observations on Free Fatty Acids of Skim Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Conjugated compounds in cow's milk
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Identification of O -Aminoacetophenone as a Flavour Compound in Stale Dry Milk
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
Quantitative Analysis of Methyl Ketones in Blue Cheese Fat
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Preparation of Carbonyl-Free Solvents
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
20