-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Oxidation of rosmarinic acid catalyzed by mushroom tyrosinase
Veröffentlicht in Applied biological chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Anthocyanins in Cowpea [Vigna unguiculata (L.) Walp. ssp. unguiculata]
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
8
-
9
국내산 대두(Glycine max. Merr)자원의 플라보노이드 대사체 동정 및 열처리 효과
Veröffentlicht in Hanguk hwangyeong nonghak hoeji
VolltextArtikel -
10
Effects of Plant Types and Cultivars on Pod Yield in Late Seeding Peanut
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
Seed Quality of Soybean Produced from Upland and Drained-Paddy Field
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Effect of Seed Priming Treatment on the germination of Sesame
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel