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Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Fatty acid alkyl esters presence in olive oil vs. organoleptic assessment
Veröffentlicht in Food chemistry
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Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Chromatographic analysis of minor constituents in vegetable oils
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
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Waxy fraction containing long-chain aliphatic aldehydes in virgin olive oils
Veröffentlicht in Food chemistry
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Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Detection of argan oil adulterated with vegetable oils: new markers
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
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Gas and liquid chromatography of hydrocarbons in edible vegetable oils
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
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Isolation and characterization of sucrose polyesters
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
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