-
1
-
2
Physical Changes in White and Brown Rice during Simulated Gastric Digestion
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
3
Formation and Characterization of Green Tea Extract Loaded Liposomes
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Role of ‘D-allulose’ in a starch based composite gel matrix
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
The Effect of Hydrolysis on the Antioxidant Activity of Olive Mill Waste
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Use of Solid Echo Sequence to Monitor Crystallization Kinetics of Mono and Di-Saccharides
Veröffentlicht in Food biophysics
VolltextArtikel -
19
-
20
Investigation of the Hydration Behavior of Different Sugars by Time Domain-NMR
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel