-
1
-
2
-
3
-
4
Microbiological changes throughout ripening of Keş cheese
Veröffentlicht in Journal of Central European agriculture
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Few heavy metal levels in certain tissues of cattle in Burdur of Turkey
Veröffentlicht in Indian journal of animal research
VolltextArtikel -
12
Çeşitli Gıdalarda Okratoksin A Varlığı
Veröffentlicht in Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü dergisi
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Etsiz Çiğ Köftelerde Patojen Candida spp. Varlığının Tespiti
Veröffentlicht in Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
VolltextArtikel -
18
Mikrobiološke promjene tijekom zrenja Keş sira
Veröffentlicht in Journal of Central European Agriculture
VolltextArtikel -
19
-
20