-
1
Physical and mechanical properties of two varieties of fresh oil palm fruit
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
Moisture-Dependent Physical Properties of Kola Nut (Cola nitida) Seed
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
3
Development of a kolanut peeling device
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
4
Some physical properties of fresh okro fruit
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
5
-
6
Oil point pressure of Indian almond kernels
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
7
-
8
Development of a plantain slicing device
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Performance evaluation of an Oil Palm Fruit Screen
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
15
-
16
Oil point pressure of cashew (Anacardium occidentale) kernels
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
17
Computer simulation of fuzzy control system for gari fermentation plant
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
18
Effect of hydraulic press parameters on crude palm oil yield
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
19
-
20
Temperature variation in a sawdust oven using different wood species
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel