-
1
Some physical properties of fresh okro fruit
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
Physical and mechanical properties of two varieties of fresh oil palm fruit
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
4
Moisture-Dependent Physical Properties of Kola Nut (Cola nitida) Seed
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
5
Development of a kolanut peeling device
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
6
-
7
Development of a plantain slicing device
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Performance evaluation of an Oil Palm Fruit Screen
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
Assessment of seed-oil extraction technology in some selected states in Nigeria
Veröffentlicht in Technovation
VolltextArtikel -
14
Technological assessment of palm oil production in Osun and Ondo states of Nigeria
Veröffentlicht in Technovation
VolltextArtikel -
15
-
16
Oil point pressure of cashew (Anacardium occidentale) kernels
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
17
Effect of hydraulic press parameters on crude palm oil yield
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
18
-
19
Temperature variation in a sawdust oven using different wood species
Veröffentlicht in International Agrophysics
VolltextArtikel -
20