-
1
-
2
-
3
Effects of wild or mutated inoculants on rye silage and its rumen fermentation indices
Veröffentlicht in Animal bioscience
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
수확시기와 조제방법이 청보리 사일리지의 사료가치 및 발효품질에 미치는 영향
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
7
-
8
추비시기와 수확시기에 따른 유색보리의 사료가치 및 안토시아닌 함량
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
9
RFLPs of Mitochondrial DNA in Korean Wild Soybeans
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
10
-
11
Genetic Diversity of Soybean Landraces in Korea
Veröffentlicht in Korean journal of crop science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20