-
1
Microwave drying of fish, chicken and beef samples
Veröffentlicht in Journal of food science and technology
VolltextArtikel -
2
-
3
Investigation of rehydration kinetics of open-sun dried okra samples
Veröffentlicht in Heat and mass transfer
VolltextArtikel -
4
-
5
Absorption and adsorption studies of polyacrylamide/sodium alginate hydrogels
Veröffentlicht in Colloid and polymer science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Experimental characterization and modelling of drying of pear slices
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
9
Drying characteristics of sweet cherry
Veröffentlicht in Food and bioproducts processing
VolltextArtikel -
10
Bibliometric analysis of Sci-Hub downloads by Egyptian researchers
Veröffentlicht in Scientometrics
VolltextArtikel -
11
-
12
Drying and rehydration behaviors of green bell peppers
Veröffentlicht in Food science and biotechnology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Comparison of the microwave drying kinetics of culture and natural asparagus
Veröffentlicht in Acta scientiarum. Technology
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20