-
1
-
2
Evaluation of palatability and muscle composition of novel value-added beef cuts
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Food safety behaviors of adult/elderly caregivers in Nevada
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
8
-
9
Bioavailability of Vitamin E in Rats Fed Graded Levels of Pectin
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
10
Comparative pharmacokinetics of vitamin A (retinol) in rats and hamsters
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
11
Safety facets of antioxidant supplements
Veröffentlicht in Topics in clinical nutrition
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Biochemical indices of human vitamin C status
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Effect of Dietary Selenium on Glutathione Peroxidase in the Chick
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel