-
1
-
2
-
3
Evaluation of palatability and muscle composition of novel value-added beef cuts
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
4
β-Carotene and protein oxidation: effects of ascorbic acid and α-tocopherol
Veröffentlicht in Toxicology (Amsterdam)
VolltextArtikel -
5
-
6
Elementary School Absenteeism and Air Pollution
Veröffentlicht in Inhalation toxicology
VolltextArtikel -
7
-
8
Biochemical indices of human vitamin C status
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Kinetics of selenium incorporation into tissues of female mallard ducks
Veröffentlicht in Toxicology (Amsterdam)
VolltextArtikel -
14
Safety of Vitamins and Minerals: Controversies and Perspective
Veröffentlicht in Toxicological sciences
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Metabolic modulation of carbon monoxide toxicity
Veröffentlicht in Toxicology (Amsterdam)
VolltextArtikel -
18
-
19
Bioavailability of Vitamin E in Rats Fed Graded Levels of Pectin
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
20