-
1
-
2
Use of butter and cheese in 10 European countries
Veröffentlicht in European journal of public health
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
Impact of nutrition behaviour research on nutrition programmes and nutrition policy
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
The principles, definition and dimensions of the new nutrition science
Veröffentlicht in Public health nutrition
VolltextArtikel -
10
Better understanding of eating pattern for better understanding of human nutrition
Veröffentlicht in Forum of nutrition
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Image of foods—In regard to origin and some quality components
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
14
-
15
Complaints about Food, Meals and Beverages in West Germany
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
16
Complaints about foods, meals and beverages in West Germany : Reasons for choosing among foods
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20