-
1
Yeasts in an industrial malting ecosystem
Veröffentlicht in Journal of industrial microbiology & biotechnology
VolltextArtikel -
2
Fungal hydrophobins in the barley-to-beer chain
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Influence of barley and malt storage on lipoxygenase reaction
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
THE EFFECT OF KILNING ON THE CAPABILITY OF MALT TO OXIDISE LIPIDS
Veröffentlicht in Journal of the Institute of Brewing
VolltextArtikel -
10
Prevention of ochratoxin A in cereals in Europe
Veröffentlicht in Advances in Experimental Medicine and Biology
VolltextArtikel -
11
-
12
Escherichia coli plasmid production in fermenter
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
13
-
14
Extrusion Cooking in Enzymatic Liquefaction of Wheat Starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20