-
1
Changes in the histology of cold-hardened oat crowns during recovery from freezing
Veröffentlicht in Crop science
VolltextArtikel -
2
Extension of localized freeze injury in barley by acute post-thaw bacterial disease
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
3
-
4
Conversion of fructan to periplasmic sugar in freeze acclimatization of winter cereals
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
5
-
6
Arabinoxylans from rye and wheat seed that interact with ice
Veröffentlicht in Carbohydrate research
VolltextArtikel -
7
Adhesive interactions between liposome membranes and an ice/water interface
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
8
-
9
Energies of freezing and frost desiccation
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel -
10
Thermodynamic components of freezing stress
Veröffentlicht in Journal of theoretical biology
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Pathological factors affecting survival of winter barley following controlled freeze tests
Veröffentlicht in Phytopathology
VolltextArtikel -
14
Interference of cereal polymers and related compounds with freezing
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
15
A comparison of desiccation and freezing as stress vectors
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
16
Comparative freezing patterns of bark and xylem of “Siberian C” and “Redhaven” peach twigs
Veröffentlicht in Cryobiology
VolltextArtikel -
17
Comparative freezing patterns in stems of cherry and azalea
Veröffentlicht in Plant physiology (Bethesda)
VolltextArtikel