-
1
Dairy By-Products: A Review on the Valorization of Whey and Second Cheese Whey
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
2
-
3
'Superfoods': Reliability of the Information for Consumers Available on the Web
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
4
Impact of Nanoclays Addition on Chickpea ( Cicer arietinum L.) Flour Film Properties
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
5
-
6
Prevalence and correlates of burnout in health professionals in Ecuador
Veröffentlicht in Comprehensive psychiatry
VolltextArtikel -
7
A Review of Recent Developments in Edible Films and Coatings-Focus on Whey-Based Materials
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Free products in R. Thompson's group V
Veröffentlicht in Transactions of the American Mathematical Society
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20