-
1
Differential neuroprotective activity of two different grape seed extracts
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Dietary resveratrol prevents the development of food allergy in mice
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
7
Influence of wine components on pellicle formation by pellicle-forming yeasts
Veröffentlicht in OENO one
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Quality of Material Grape for Winemaking
Veröffentlicht in Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Characterization of major stable proteins in Chardonnay wine
Veröffentlicht in Food Science and Technology Research
VolltextArtikel -
19
-
20
Mechanism of Permeability Modification in Polyethylene Foams
Veröffentlicht in Journal of cellular plastics
VolltextArtikel