-
1
Physical aging of processed fragmented biopolymers
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Classification of drying models for porous solids
Veröffentlicht in Drying technology
VolltextArtikel -
5
-
6
Minimal nutritional requirements of immobilized yeast
Veröffentlicht in Biotechnology and bioengineering
VolltextArtikel -
7
A model describing the two-dimensional calendering of finite width sheets
Veröffentlicht in Chemical engineering science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Moisture transport in shrinking gels during saturated drying
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
11
-
12
Effect of porosity on moisture diffusion during drying of pasta
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Effect of halothane genotype on porcine meat quality and myoglobin autoxidation
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
20