-
1
Chemical Properties and Cytotoxicity of Thermally Oxidized Oil
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
2
Thermal Deterioration of Oil and Frying Foodstuffs
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
3
Effects of Trace Acrylamide Intake in Wistar Rats
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
4
Mild Ingestion of Used Frying Oil Damages Hepatic and Renal Cells in Wistar Rats
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
5
Carbonyl Compounds Vaporize from Oil with Steam during Deep-Frying
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
6
Carbonyl Compounds Vaporize from Oil with Steam during Deep-Frying
Veröffentlicht in Journal of Oleo Science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18