-
1
-
2
-
3
-
4
Studies on the rheological properties of heated carp [Cyprinus carpio] meats
Veröffentlicht in NIPPON SUISAN GAKKAISHI
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
The change of the rheological properties of surimi (minced fish-meat) by heating
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
The Effect of Ca super(2+) on the Polymerization of Carp G-Actin
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
14
The effect of Ca(2+) on the polymerization of carp G-actin
Veröffentlicht in Nippon Suisan Gakkaishi
VolltextArtikel -
15
Progress of high-power and long-pulse ECRF system development in JT-60
Veröffentlicht in Nuclear fusion
VolltextArtikel -
16
-
17
Effects of airstream Mach number on H2/N2 plasma igniter
Veröffentlicht in Journal of propulsion and power
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20