-
1
Physical properties of yoghurt manufactured with milk whey and transglutaminase
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
2
Barley β-glucans extraction and partial characterization
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
3
Crosslinking of milk whey proteins by transglutaminase
Veröffentlicht in Process biochemistry (1991)
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
New resistance genes in the Zea mays: exserohilum turcicum pathosystem
Veröffentlicht in Genetics and molecular biology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Short communication: Crosslinking of milk whey proteins by transglutaminase
Veröffentlicht in Process biochemistry (1991)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Optimization of PCR amplification of maize microsatellite loci
Veröffentlicht in Genetics and molecular biology
VolltextArtikel -
19
-
20