-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Change in Mutagenicity in White Rice after Accelerated and Long-Term Storage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Determination of Carbonation Threshold in Yogurt
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
8
-
9
Multiple comparison procedures for analysis of ranked data
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
10
Sensory and nutritional quality of dehydrated potato flakes in long-term storage
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
11
Effects of long-term storage on sensory and nutritional quality of rolled oats
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Homogenization-lnduced Clustering of Fat Globules in Cream and Model Systems1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
17
Homogenization-lnduced Clustering of Fat Globules in Cream and Model Systems
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
18
Homogenization-induced clustering of fat globules in cream and model systems
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
Nomination of Candidates for Officers of the American Dairy Science Association
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
20