-
1
-
2
Development of Nutrient Rich Morning Meals for Students by Concept of Tapas
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
3
Usage of nutritional supplements for individuals with Down syndrome
Veröffentlicht in Progress in nutrition
VolltextArtikel -
4
Aromatic Characterization of Graševina Wines from Slavonia and Podunavlje Sub-Regions
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Utjecaj duge maceracije na kakvoću vina sorte 'Graševina' u vinogorju Kutjevo
Veröffentlicht in Glasnik zastite bilja
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Properties of Extruded Snacks Prepared from Corn and Carrot Powder with Ascorbic Acid Addition
Veröffentlicht in Processes
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Utjecaj mikorize na prirod i kemijski sastav mošta Pinota crnog (Vitis vinifera L.)
Veröffentlicht in Glasnik zastite bilja
VolltextArtikel -
18
Enrichment of extruded snack products with whey protein
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
19
Obogaćivanje ekstrudiranih proizvoda proteinima sirutke
Veröffentlicht in Mljekarstvo
VolltextArtikel -
20
Histamin u ribljim proizvodima na hrvatskom tržištu
Veröffentlicht in MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu
VolltextArtikel