-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Supercritical carbon dioxide extraction of lycopene: A review
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
8
Extraction of β-carotenes from palm oil mesocarp using sub-critical R134a
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Physico-chemical properties of blends of palm olein with other vegetable oils
Veröffentlicht in Grasas y aceites (Sevilla)
VolltextArtikel -
12
Effects of parameters on yield for sub-critical R134a extraction of palm oil
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
Mango (Mangifera indica L.) by-products and their valuable components: A review
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Hard cocoa butter replacers from mango seed fat and palm stearin
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
20
Solubility of virgin coconut oil in supercritical carbon dioxide
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel