-
1
Isolation and properties of fungal β-glucosidases
Veröffentlicht in Biochemistry (Moscow)
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Isolation and properties of xyloglucanases of Penicillium sp
Veröffentlicht in Biochemistry (Moscow)
VolltextArtikel -
6
Isolation and properties of recombinant inulinases from Aspergillus sp
Veröffentlicht in Biochemistry (Moscow)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Isolation and properties of pectinases from the fungus Aspergillus japonicus
Veröffentlicht in Biochemistry (Moscow)
VolltextArtikel -
16
Use of a preparation from fungal pectin lyase in the food industry
Veröffentlicht in Applied biochemistry and microbiology
VolltextArtikel -
17
-
18
New cellulases efficiently hydrolyzing lignocellulose pulp
Veröffentlicht in Applied biochemistry and microbiology
VolltextArtikel -
19
-
20
Recombinant endo-beta-1,4-xylanase from Penicillium canescens
Veröffentlicht in Biochemistry (Moscow)
VolltextArtikel