-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Shear-thickening properties of waxy maize starch dispersions
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
7
Characteristics of Flaxseed Oil from Two Different Flax Plants
Veröffentlicht in International journal of food properties
VolltextArtikel -
8
Rheological properties of dilute aqueous solutions of cassava starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
9
-
10
Dynamic mechanical properties of flaxseed gum based edible films
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
11
Rheological properties of extruded dispersions of flaxseed-maize blend
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
12
-
13
Morphological properties and thermoanalysis of micronized cassava starch
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
14
-
15
Removal of a model protein foulant from metal surfaces
Veröffentlicht in AIChE journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
SP611DOES INTERDIALYTIC WEIGHT GAIN EFFECT HEMOGLOBIN VARIABILITY
Veröffentlicht in Nephrology, dialysis, transplantation
VolltextArtikel