-
1
-
2
-
3
Key Concepts in Hospitality Management
Veröffentlicht in International journal of contemporary hospitality management
VolltextArtikel -
4
-
5
Retaining Management Talent
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
6
Targeting Kenya's Coastal Gastronmic Market: A case study
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
7
Hotel Louise Washington, North Carolina: Renovation Challenge
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
8
E-Recruitment: Does it Assess A Candidate's Skills?
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
9
Event Management: Using a Servant Leadership Model
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
10
Logos as Branding: Making An Impression
Veröffentlicht in Journal of hospitality & tourism cases
VolltextArtikel -
11
-
12
Linking Urban and Rural Tourism: Strategies in Sustainability
Veröffentlicht in Annals of tourism research
VolltextReview -
13
-
14
-
15
-
16
How Students View Food Service
Veröffentlicht in The Cornell hotel and restaurant administration quarterly
VolltextArtikel -
17
Managing Major Sports Events: Theory and Practice
Veröffentlicht in Tourism Management
VolltextReview -
18
-
19
-
20
Catering to foreign visitors; what is service anyway?
Veröffentlicht in International journal of hospitality management
VolltextArtikel