-
1
Agroindustry Development Strategy for Palm Sugar in Bone Regency
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
2
A review of the utilization of modified flour: Local food potential
Veröffentlicht in BIO web of conferences
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Distribution of Polyphenol Oxidase in some Cruciferae Vegetables
Veröffentlicht in American journal of applied sciences
VolltextArtikel -
15
-
16
ダイコン (Raphanus sativus L.) のポリフェノール酸化酵素の精製と性質
Veröffentlicht in Food preservation science
VolltextArtikel -
17
ブロッコリー(Brassica oleracea L. Italica Group)のフロログルシノール酸化酵素の精製と性質
Veröffentlicht in 日本食品保蔵科学会誌
VolltextArtikel -
18