-
1
Fat crystallisation at oil–water interfaces
Veröffentlicht in Advances in colloid and interface science
VolltextArtikel -
2
The effect of reduced-fat labelling on chocolate expectations
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Subtle changes in the flavour and texture of a drink enhance expectations of satiety
Veröffentlicht in Appetite
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
The oxidation of D-alanine by cell membranes of Pseudomonas aeruginosa
Veröffentlicht in Biochimica et biophysica acta
VolltextArtikel -
16
Mechanism of adhesion of electroless-deposited silver on poly(ether urethane)
Veröffentlicht in Thin solid films
VolltextArtikel -
17
Biological efficacy of electroless-deposited silver on plasma activated polyurethane
Veröffentlicht in Biomaterials
VolltextArtikel -
18
Substituent effects on the barrier to carbamate C–N rotation
Veröffentlicht in Tetrahedron letters
VolltextArtikel -
19
Surface modification of a biomedical poly(ether)urethane by a remote air plasma
Veröffentlicht in Applied surface science
VolltextArtikel -
20
Retrospective study of dystocia in mares at a referral hospital
Veröffentlicht in Equine veterinary journal
VolltextArtikel