-
1
-
2
Preparation of Blinded Food Matrixes for Clinical Oral Challenges
Veröffentlicht in Food Allergens
VolltextArtikel -
3
Evaluation of a Handheld Gluten Detection Device
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
4
-
5
Allergenicity attributes of different peanut market types
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
Lupine allergy: Not simply cross-reactivity with peanut or soy
Veröffentlicht in Journal of allergy and clinical immunology
VolltextArtikel -
11
-
12
Digestibility and IgE-Binding of Glycosylated Codfish Parvalbumin
Veröffentlicht in BioMed research international
VolltextArtikel -
13
Identification of a Brazil-nut allergen in transgenic soybeans
Veröffentlicht in The New England journal of medicine
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Wild Buckwheat Is Unlikely to Pose a Risk to Buckwheat-Allergic Individuals
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
19
Purification of Parvalbumin from Carp: A Protocol that Avoids Heat-Treatment
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20